WAT IS HERSENSTORM?

Hrsenstorm

Hersenstorm, ontsproten uit het inventieve brein van MINDZ, is een creatieve en interactieve denktank voor eenieder met een borrelend idee, straf concept, kritische maatschappelijke bedenkingen… of oplossingen. Een handige houder voor je tandenborstel of een oplossing voor de hongersnood in de wereld?

 

Een idee kan op het eerste zicht heel sterk en geloofwaardig zijn, maar heeft nood aan de input, kennis én kritische visie van derden. Daarnaast wordt het daadwerkelijk realiseren van een potentieel idee, vaak belemmerd door onzekerheden zoals het risico op falen, onvoldoende kennis om het zélf uit te werken van A tot Z, financiële tekortkomingen enz…

 

Hersenstorm biedt de mogelijkheid om uw idee voor te leggen aan een brede groep van multidisciplinaire eens- of andersgezinden, uiteraard in goede banen geleid door een moderator. Er wordt geanalyseerd, gedebatteerd en kritisch bekeken of uw idee levensvatbaar is en indien ja, converteert MINDZ het als de bliksem tot een daadwerkelijk bedrijf.

 

Deelnemen aan een Hersenstorm kan online op ons interactief platform – via een live webinar met ‘virtuele toog’ en daarnaast, gevolgd worden via diverse mediakanalen. Elk idee, project of thema is welkom, behalve politiek – daar houden we onze handen liever vanaf.

 

Een brede waaier aan kennis, creativiteit en ervaring, wordt op deze manier door Hersenstorm en MINDZ gegenereerd en beschikbaar gesteld, dienstdoende als voedingsbodem voor de groei van een idee of concept, tot product of bedrijf.

 

Overdonderend, toch?

 

Kijk alvast even naar de lijst van de thema’s en geef je voorkeuren.

Weet je overigens al hoe MINDZ werkt? Nog niet? Ontdek het hier.

ZIN OM DEEL TE NEMEN AAN EEN INSPIRERENDE HERSENSTORM?

Zin om deel te nemen aan een inspirerende Hersenstorm binnen een uniek co-creatieverhaal?

Word MINDZ lid en registreer je nu!

WEKELIJKSE, MAANDELIJKSE & ADHOC MEETINGS

De MINDZ meetings

 

De MINDZ meetings zijn de ‘momenten aan de toog’, dewelke we tweewekelijks plannen op diverse locaties in Vlaanderen. We komen IRL (in real life) samen, met respect voor de coronaregels. Elke sessie start met een vragenronde: “Wat heeft jullie de voorbije twee weken bezig gehouden?”. Vervolgens schieten we –  gedurende maximum 2 uur – mét scherp, op élk idee – steeds op een constructieve en positieve manier. Een moderator van het MINDZ team noteert en maakt een verslag op. Dat verslag kan door alle leden van MINDZ, te allen tijde geraadpleegd worden.

De vraag van een bedrijf of sector

 

MINDZ leden kunnen vragen – gesteld door sectoren of bedrijven – voorleggen aan het team van Hersenstormers. Dit kan zowel online als offline, op locatie.

Wil je nu al een vraag stellen ?