MINDZ organiseert  Hersenstorms met als doel, op een zo groot mogelijke schaal, mensen te verzamelen die nieuwe ideeën en concepten bedenken, en dit over verschillende thema’s en sectoren.
Deelnemen aan een Hersenstorm kan online op ons interactief platform – via een live webinar met ‘virtuele toog’ en daarnaast, gevolgd worden via diverse mediakanalen.

 

WELKE THEMA’S KOMEN AAN BOD? ALLES… BEHALVE POLITIEK

 

Bij een Hersenstorm komen de meest uiteenlopende onderwerpen aan bod en er zijn geen beperkingen betreffende sectoren, producten of diensten.
Je kan voor élke sector nieuwe ideeën, concepten, toepassingen of oplossingen bedenken. Meer nog, het is vaak door cross-sectorieel te denken, dat de beste en meest inventieve concepten ontstaan.

HOE ZIE JIJ DE ‘NIEUWE TOEKOMST’?

 

Ter inspiratie, hebben we hieronder alvast onze aanzet gegeven.

 

Kan technologie ons het eeuwige leven geven? Virtueel shoppen vanuit je zetel en je pakjes geleverd per drone? Veilig file-dutten in je zelfrijdende auto? Sparen voor je reisje rond de aarde, of een daguitstapje naar je virtuele vakantiebestemming? Robotisering en AI op de werkvloer, hulpmiddel bij routinejobs of banenpikkers? Genetisch gemodificeerde gewassen inzetten in de strijd tegen hongersnood en klimaatverandering? Beïnvloeden software en data onze beslissingen en ons gedrag? Onafhankelijke journalistiek of mediaconcentratie? Automatiseren, optimaliseren of differentiëren? Zijn toekomstige computers in staat om zelf kunst te maken? Social media als nieuwe concertzaal?

 

 

STEM OP DE THEMA’S WAAROVER JE GRAAG WIL HERSENSTORMEN!

 

Selecteer je voorkeur door te klikken op het thema. Je kan meerdere thema’s kiezen!
BEVESTIG je keuze door te klikken op STEM